BundesligaBundesliga
Union Berlin
20/04/202416:30
Bayern Münih

Nenad Bjelica

Union Berlin Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

Nenad Bjelica'nın basın toplantısına erişimimiz yok.

Vincent Kompany

Bayern Münih Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

…BURADAKİ İŞİM

Almanya'daki kulüplerde yerleşmiş olan yapı budur. Neyi etkileyebileceğinize odaklanmalısınız. Koçu ve oyuncuları. Dışarıdaki iskele o kadar kurulmuş ki, bununla uğraşmak zorundasınız. Ancak yine de karar verme özgürlüğünüzü kullanmalısınız.

…THOMAS MÜLLER

Umarım ilişkimiz buna dayanacak kadar iyidir. İkimiz de bu durumdan hoşlanmıyoruz, orası kesin. O değil çünkü oynamadı, ben de değilim çünkü ona söylemem gerekiyor. Bu sportif bir karardı ve onun sportif statüsünün değersizleştirilmesi anlamına gelmiyor. Bunu halledebilecek kadar profesyonel. Antrenmanlarda kendini çok zorluyor ve sahada olmaktan keyif almaya devam ediyor.

…SAKATLIK RAPORU

Serge Gnabry için Real Madrid maçı öncesinde zamana karşı bir yarış olacak. Leroy Sané ile Frankfurt ve Real önünde acılara karşı bir yarış olacak. Muhtemelen onu yanımızda Berlin'e götürmeyeceğiz, bu çok düşük bir ihtimal. Bizim de birkaç ağrımız ve sancımız var ama bugün öğleden sonra fizyoterapistler ve oyuncularla oturup kimin gerçekten semptomsuz olduğunu göreceğiz. Savaşmak, mücadele etmek ve üç puan almak için Berlin'e gidiyoruz.

…BIRLEŞIK BERLIN

Union çok az topla oynuyor, derin olacak ve topa sıklıkla sahip olacağız. Bu bizim için karşı saldırıya geçmemizi zorlaştırıyor. Ama baskın oyunda daha iyi olmamız gerekiyor. Son zamanlarda oynadığımız en iyi oyunlarda daha pragmatik bir yaklaşım benimsedik. Union, Arsenal kadar dominant oynayamayacak. Ama yine de geçiş şansımız olacak. Topu kazanmak için aç olmamız gerekiyor. Bu karmaşık olacak.

Nenad Bjelica

Union Berlin

Vincent Kompany

Bayern Münih
Toplantının Öne Çıkanları

Nenad Bjelica'nın basın toplantısına erişimimiz yok.