BundesligaBundesliga
Union Berlin
06/04/202413:30
Leverkusen

Nenad Bjelica

Union Berlin Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

Nenad Bjelica'nın basın toplantısına erişimimiz yok.

Xabi Alonso

Leverkusen Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

...UNİON BERLIN

Açıkçası koç ve bazı oyuncular yeni ama aynı oyun fikirlerini takip ediyorlar. Fiziksel olarak güçlü ve çok agresif bir takımlar, aynı zamanda bir araya gelmek için de oynuyorlar. Belki de pek de hoş olmayan bir maça hazır olmalıyız. İyi bir sonuç almak önemlidir. Ligin bitmesine 7 maç kaldı. Berlin'de şampiyonluk yolunda bir sonraki adımı atmak istiyoruz. Her üç müsabakada da gözümüz büyük hedeflere dikilmiş durumda ancak her seferinde yalnızca bir maça odaklanıyoruz. Artık sadece Union Berlin'e odaklanmamız gerekiyor.

...BİREYSEL PERFORMANSLAR

Victor Boniface'in Düsseldorf karşılaşması onun için iyi oldu ama henüz başlayamayacak. Sahada tekrar o güzel duyguyu yaşaması için ona yavaş yavaş yardımcı olmak istiyoruz. Patrik Schick, Borja Iglesias ve Adam Hlozek, hepsinin farklı güçleri var, iyi iş çıkarıyorlar ve bizim için çok önemliler. Rob Andrich iyi durumda ve Union Berlin'in stadyumunu çok iyi biliyor. Pala Exequiel Palacios yeniden formda. Her pozisyonda birçok seçeneğimiz var.

...O ANI BEKLİYORUM

Taraftarlarımız akıllı ve sabırlı. Elbette hepimiz sonunda büyük bir şeyi birlikte kutlamak istiyoruz ama o an henüz gelmedi. Henüz çok erken. Öncelikle Berlin'de işimizi yapmamız gerekiyor.

Nenad Bjelica

Union Berlin

Xabi Alonso

Leverkusen
Toplantının Öne Çıkanları

Nenad Bjelica'nın basın toplantısına erişimimiz yok.