Serie ASerie A
Napoli
14/04/202410:30
Frosinone

Antonio Conte

Napoli Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

**Kulüp Açıklaması: **

Francesco Calzona maç öncesinde basın toplantısı yapacak.

Eusebio Di Francesco

Frosinone Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

…MAÇ HAKKINDA

Kompaktlık kavramı, sahip olduğumuz takımın dengesini bir kez daha tekrarlıyorum, oyun aramada her zaman iyi olamayacağımızı ve puanların artık her zamankinden daha fazla sayılmaya başladığını nasıl anlayacağımızı biliyorum. Bu nedenle hata payını çok düşürmemiz ve aynı zamanda bazı şampiyonlara karşı ilgiyi de artırmamız gerekiyor. Hem onların durumu hem de bizim açımızdan İtalya Kupası maçından farklı bir maç olacak. Başka bir teknik direktör vardı ve her zaman söylediğim gibi her maçın kendi hikayesi vardır. Onlar da bizim gibi sıralamalarda zıt amaçlarla da olsa yer kazanmaya hevesliler. Denge önemli olacak. Ama daha önce de söylediğim gibi cesaret de gerekecek çünkü sonunda ezilme riski bizim için öldürücü bir silah olabilir.

NAPOLİ

Napoli'de 3-4-2-1 veya 3-4-1-2 oynayarak kazandık. Oyun sistemi her zaman belirttiğim gibi bulduğu zamanı bırakıyor. Farkı yaratan yorumdur, maç sırasında ileriye taşınacak oyun ilkeleridir. Oyunumuza süreklilik kazandırmaya çalışmamız gerektiği ve mutlaka rakiplerin oyununa göre değişiklikler yapacağımız aşikar. Önünde kimin olduğunu anlamak, Osimhen gibi derinlere doğru hücum eden bir stoperin olduğunu anlamak önemli, bu açıdan onun Serie A'nın en hızlıları arasında yer aldığını düşünüyorum. Güçlü bireyselliklerine büyük önem vermek. Koçu iyi tanıyorum, yardımcımdı. Onun zihniyetini, işine verdiği önemi, detayları biliyorum. Bireysel özellikler açısından her an maçın kaderini belirleyebilecek oyunculara sahip bir takıma karşı da bunu yapmak zorunda kalacağız: Zielinski'den, içeri girebilecek Raspadori'den, Simeone'den ve kendisi hakkında konuşuyorum. diğerleri önde. Bunları sınırlamaya çalışmalıyız ve tekrar ediyorum, cesaretimizle onları zora sokmalıyız. Baskı yoluyla, oyun yoluyla DNA'mızda olmalı. Uzun vadede sürekli oynamalarına izin verirsek, onların büyük güçlerini kolaylaştırmış oluruz.

…SAKATLIK RAPORU

Gelli müsaitse, evet, Garritano da müsaittir ve her zaman sıkı antrenman yapar. O, onu tehlikeye attığınızda size neler verebileceğini bildiğiniz adamlardan biri. Gelli ise neredeyse her zaman oynadı, son dönemde bazı sorunlar yaşadı ama bugünden itibaren müsait durumda. Marchizza da bizimle geliyor ama yine de iyi bir forma girmesi gerekiyor, çok önemli bir oyuncuydu ama antrenman başka, maç başka. Yani çok büyük bir toparlanmamız yok, aslında Bonifazi'yi kaybetme riskiyle karşı karşıyayız.

Antonio Conte

Napoli

Eusebio Di Francesco

Frosinone
Toplantının Öne Çıkanları

**Kulüp Açıklaması: **

Francesco Calzona maç öncesinde basın toplantısı yapacak.