Serie ASerie A
Lazio
18/02/202411:30
Bologna

Igor Tudor

Lazio Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

Kulüp Açıklaması:

Maurizio Sarri maç öncesinde basın toplantısı yapacak.

Thiago Motta

Bologna Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

…MAÇ HAKKINDA

Formda bir takıma karşı iyi bir maç olacak. Onlar büyük bir zaferden geliyorlar ve biz de harika bir performans sergilemek için iyi bir hazırlıktan geliyoruz. Rakiplerimize karşı mücadele edeceğiz. İtalyanlar kazanırsa Şampiyonlar Ligi'nde daha çok yer var mı? Geçen gün Lazio'nun yaptığı gibi futbolumuzun Avrupa düzeyinde temsil edildiğini görmek her zaman güzeldir. İyi futbol izlemeyi seviyorum ve eğer bir İtalyan takımı kazanırsa bu daha da iyi olur.

…PERFORMANSIMIZ

Şu ana kadar evimizde taraftarlarımızın da yardımıyla kendimizi çok iyi ifade edebildiğimizi gösterdik. Deplasmanda bazı maçları kazanmayı hak ettik ama çeşitli sebeplerden dolayı bunu başaramadık. Futbol böyledir. Bu seviyedeki takımlara karşı her zaman harika performanslar sergilememiz gerekiyor ve Lazio gibi takımlara karşı rekabet edebilecek güce sahip olmak istiyoruz. Her zaman aynı şekilde çalışıyoruz, tabii ki daha da gelişmeye çalışıyoruz. Kendi sahamızda oynamanın deplasmanda oynamaktan farklı olduğunu biliyoruz ama yarın bir fırsatımız var.

…TAKIM SEÇİMİ

Freuler olmadan bu başkaları için iyi bir fırsat olacaktır. Pek çok olasılık var; El Azzouzi'miz, Aebischer'imiz var ama aynı zamanda bunu geçmişte yapmış olan Lucumi'miz de var. Calafiori'yi mi? Orta saha oyuncusu olarak oynayabilir ancak Jhon'un kalitesi çok iyi ve dar alanlarda nasıl oynanacağını çok iyi biliyor. İkisi farklı oyuncular; Riccardo bunu arkadan yapabilirken Lucumi dar alanda yapabilir. Genç bir adam olarak daha ileride oynadı, eğer görebiliyorsanız.

Igor Tudor

Lazio

Thiago Motta

Bologna
Toplantının Öne Çıkanları

Kulüp Açıklaması:

Maurizio Sarri maç öncesinde basın toplantısı yapacak.