Serie ASerie A
Inter
28/04/202410:30
Torino

Simone Inzaghi

Inter Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

**Kulüp Açıklaması: **

Simone Inzaghi maç öncesinde konuşmayacak.

Ivan Juric

Torino Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

…MAÇ HAKKINDA

İtalya'nın güçlü takımlarına karşı güzel maçlar bizi bekliyor. Inter hak ettiği şekilde kazandı ve onları tebrik ediyorum, mümkün olduğu kadar çok puan toplamak için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekecek. Hem onlar hem de biz bir şeyler teklif etmeye çalışıyoruz, blok olarak iyi çalışıyoruz ve bu nedenle birkaç gol yiyoruz. Dolu bir stadyumda taraftarlarının önünde oynayacaklar, değerlerini ortaya koymak isteyecekler. Sonuçta umursamamalıyız, performansımızı ortaya koymalıyız. Onlar güçlü, harika bir maç istiyoruz.

…RICCI

Ona çok güveniyorum. Çalışmaları meyvesini verecek: Son 3-4 maçta hücum eden ve savunma yapan olgun bir oyuncu gördüm. Geçen gün özlediğimiz tam bir oyuncu. Kariyerinde iyi bir noktada. süreç: Ona söyledim, durumlara komuta ediyor. Ve fiziksel durumu mükemmel. Harika bir geleceği olacak.

…DAHA FAZLA OYUNCU GOL ATMALI

Ne cevap vereceğimi bilemiyorum... Her zaman çok sayıda oyuncuyla gol atmaya çalışırsınız, işte biz başardık. Böyle olan oyuncunun hikayesi olabilir mi? Bilmiyorum, kesinlikle geçmişte 20 gol atan bir forvetim olmadı ama gol atan birçok oyuncum oldu. Bu yıl daha az gol attık, çok iyi performans gösteren bir forvetimiz var ama diğerleri gol attı ve nedenini bilemiyorum.

…SAKATLIK RAPORU

Solda harika sonuçlar alamadık, başarmayı umduğumuzu elde edemedik. Masina üçte bir oranında, Rodriguez'i daha da ileriye taşıyabilirsiniz: Masina her zaman iyi iş çıkardı, bakalım yarına. Pellegri dönüyor, Sazonov dönmüyor. Sonra diğerleri oyundan çıktı: Schuurs ve Djidji'nin durakları bizi cezalandırdı, çünkü Tameze'yi geride bırakıp onu önden uzaklaştırdık. Bu bizi cezalandıran bir şey. Artık sayımız az, Ocak ayından sonra azaldık ve maç sırasında bile çok az çözümümüz var. Gineitis, Schuurs ve Djidji gibi travmatik yaralanmalar konusunda şanssızdık. Kas yaralanmalarını neredeyse önledik, omuzlarımızda ve dizlerimizde işler kötü gitti ve hiçbir şey yapmadan baş edemeyeceğiniz yaralanmalar bunlar.

Simone Inzaghi

Inter

Ivan Juric

Torino
Toplantının Öne Çıkanları

**Kulüp Açıklaması: **

Simone Inzaghi maç öncesinde konuşmayacak.