Serie ASerie A
Inter
14/04/202418:45
Cagliari

Simone Inzaghi

Inter Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

**Kulüp Açıklaması: **

Simone Inzaghi maç öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.

Claudio Ranieri

Cagliari Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

…BİZİM FUTBOL

Ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Son birkaç haftadaki özellikler? Cagliari her zaman elinden geleni yapma arzusuyla oynadı. Performanstan memnun olduğumu ama performansa çok hevesli olduğumuzu ve taktiksel olarak dikkatsiz olduğumuzu söylemem garip görünebilir. Artık herkes üzerine düşeni yapıyor, takım için taktiksel olarak en iyi olanı yapıyor. Daha fazlasını yapıp hata yapmadan önce. Şimdi takımın ihtiyacı olanı yapalım. Zamana ihtiyacımız vardı, şoka ihtiyacımız vardı.

…SAKATLIK RAPORU

Petagna ve Pavoletti bireysel olarak çalışıyorlar. O zaman belki bahsetmeyeceğim bazı durumları değerlendirmek bana düşüyor. Lapadula oynuyor, antrenman yapıyor ve kendi başının çaresine bakıyor. Herkes en başından beri oynamak ister. Sonuç ne olursa olsun bu zihniyetle devam etmemizi istiyorum. Mücadele edeceğiz, rakibin ismi ne olursa olsun takımdan şunu istedim. Sonuç ne olursa olsun maça odaklanmaya devam edeceğiz. Daima mücadele etmeliyiz.

…MAÇ HAKKINDA

Oyun sistemleri ve kimin oynayacağı ne olursa olsun harika bir maç oynamamız gerekecek. Bunu yapmamalarını umarak mükemmel bir maç oynamalıyız. Sahadaki değerler, tek tek alınan oyuncuların daha güçlü olduğunu söylersem oyuncularımı gücendirmem. Birbirimizin üstesinden gelmeli ve birbirimize yardım etmeliyiz. Tutulacak zayıflıklar mı? Hayır. Mükemmel bir makine, atılan yetmiş beş gol, yanılmıyorsam yenilen on üç gol, Şampiyonlar Ligi'nden birkaç bölüm uzak. Kiminle karşılaşacağımızın farkında olarak oyunumuzu oynamalıyız. Kişiliğimizi, biletleri tükenen San Siro karşısında bile iyi şeyler yapma arzumuzu görmek istiyorum. Zaten ilk maçta çok zor bir maçtı, elimizden geleni yapmıştık. Son galibiyete odaklanmış bir takım olduklarını zaten görebiliyordunuz, her maçı taktik zeka ve dikkatle oynayarak birinci sıraya taşıdılar. İki farklı takım olacaklar, biz henüz embriyoyuz.

Simone Inzaghi

Inter

Claudio Ranieri

Cagliari
Toplantının Öne Çıkanları

**Kulüp Açıklaması: **

Simone Inzaghi maç öncesinde basın toplantısı düzenleyecek.