Serie ASerie A
Fiorentina
13/05/202418:45
Monza

Vincenzo Italiano

Fiorentina Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

Vincenzo Italiano basın toplantısı düzenlemeyecek.

Raffaele Palladino

Monza Teknik Direktörü
Toplantının Öne Çıkanları

…MAÇ HAKKINDA

Çok heyecan verici bir maç olacak, onlar güçlü ve sağlıklılar, biz de evimizde oynayacağız. Maçımızı oynamak için her zaman olduğu gibi motivasyonumuz yüksek. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyoruz, güzel bir çalışma haftasından çıkıyoruz.

…HEDEFİMİZ

Sezonlar uzun ve iki yıllık dönemimin en güzel anını tespit etmek kolay değil. Özellikle zorluklarda çok büyüdük. Monzello'da güler yüzle çalışıyoruz ve bu en önemli şey. Futbol heyecan işidir, motivasyon da buradan gelir. Bu son üç maçı en iyi şekilde yapmaya çalışmalıyız çünkü iki yıl içinde 100 puan kotası gibi daha ulaşmamız gereken birçok hedefimiz var, hepimiz bunu hak ediyoruz. Her zaman iddialı olmalıyız ve zamanla Avrupa'dan bir adım uzaklaşarak çıtayı biraz yükselttik. Avrupa'da eleme durumunda ödül olur mu bilmiyorum, bu durumda kulüp ilgilenecek. Düşme korkusu yaşamadan Serie A'da bir yıl daha kalmak zaten büyük bir başarı. İki yıllık dönemimde en az hazmedebildiğim maç Torino'da Torino ile oynanan maçtı. Bu yıl Milan'dan Juventus'a kadar, bu yılki Lazio maçını da unutmadan, gurur duyduğum birçok isim var. Takıma şu anda koçluk bile yapamayacağımı, her şeyi bağımsız olarak nasıl yapacaklarını bildiklerini ve bunun büyük büyümeyle eş anlamlı olduğunu söyledim.

…COLPANI

Bireyler hakkında konuşmayı sevmiyorum ama Andrea harika bir yolculuk geçirdi. Şampiyonanın orta bölümünde zor anlar yaşadı ama şimdi harika bir performans sergiliyor ve Lazio'ya karşı muhteşem bir oyun sergiledi. Büyük bir sıçrama yapmaya hazır mı? Benim için evet. Avrupa'daki İtalyanları ve İtalyan antrenörleri tebrik etmek istiyorum: Roma'dan Fiorentina'ya, Atalanta'ya kadar çok güçlü bir takımla ve kulüple karşı karşıyayız, onlarla yarışmak istiyorum. Kişisel yolculuğum mu? En iyi fikirler bana geceleri gelir, çalışmaya devam ederek yapılır bu iş, her zaman güncel kalmak zorundasınız. Futbol sürekli gelişiyor.

Vincenzo Italiano

Fiorentina

Raffaele Palladino

Monza
Toplantının Öne Çıkanları

Vincenzo Italiano basın toplantısı düzenlemeyecek.